http://dizzie.nl/blog/dizzie-stopt-per-1-maart-2016-51

Einde gebruikersgemak! Daar wordt ik nou spinnijdig van! Dan maar verder met recenseren op m'n eigen site..misschien dat er ooit nog ergens een plek is voor Pluk..eh, WebMas dan..

 

Aan de hand van de familiekroniek "met 't afgoan van de blae" heb ik met behulp van My Heritage in 2010 een stamboom geplaatst van de familie Richters. Het idee is om hier ooit nog iets mee te doen, of verder te gaan. Voorlopig niet meer dan dit artikel, en de verwijzing naar de stamboom. Je zal lid van de familie moeten zijn om erin te mogen kijken...

Om een tipje van de sluier op te lichten voeg ik enkele screenshots toe. Mocht je geínteresseerd zijn in genealogie dan is het wel een heel mooi vertrekpunt. En je weet het maar nooit, misschien zijn we op een of andere manier wel familie...check de smart matches maar eens.

.

 

 

 

Dit is een voorbeeld van een presentatie die ingebed is in een artikel. 

 

 

 

Ik was er al een tijdje naar op zoek, maar buiten interessegroepjes op diverse social media vond ik het niet.

Maar nu "is het er ineens".

Het is voor mensen die eenzelfde afwijking hebben als ik: het zijn van boekenwurm en de bereidheid een deel van je leven op te offeren voor het geschreven woord. Ik heb een account aangemaakt en ben op op Dizzie begonnen mijn gelezen boeken en eventuele recenties te plaatsen.

Mogelijk is het iets voor jou....

 

Naast het maken van websites ben ik geínteresseerd in het geschreven woord. Ik lees veel en soms produceer ik zelf ook wat teksten.

Voorbeelden hiervan vind je hieronder. Vind je dit de moeite waard dan wil ik je wijzen op de eerste verhalenbundel die ik uitgaf in 2011.

Mocht je hierin geïnteresseerd zijn, stuur me dan even een mail.